Sylvia Rietbroek is trots op de schitterende achterwanden die Visualls levert.
Sylvia Rietbroek is trots op de schitterende achterwanden die Visualls levert.

Visualls stunt tussen Kerst en Oud en Nieuw met leuke acties

Algemeen

DELFT – Bij Visualls aan de Distributieweg 6 in Delfgauw is het spitsuur de laatste weken van 2015. "Het is druk", constateert Johan Meijer, die samen met Sylvia Rietbroek de zaak leidt.

"Iedereen wil voor de Kerstdagen de keuken helemaal af hebben. Logisch natuurlijk en wij vinden het heel leuk om de mensen op hun wenken te bedienen."
In de week tussen Kerst en Oud en Nieuw is de showroom van Visualls extra geopend. "Veel mensen benutten de vrije dagen om een nieuwe keuken uit te zoeken. De keukenleveranciers merken dat want er worden dan heel veel keukens verkocht. Uiteraard zijn wij dan ook open zodat mensen een mooie achterwand kunnen bestellen. In die week na de Kerst hebben we ook een aantal mooie acties in petto voor onze klanten. Welke dat zijn houden we nog even geheim."
Naast prints die mensen, met eigen gemaakte foto's, zelf kunnen ontwerpen, zijn ook glazen achterwanden momenteel erg populair. "We leveren de gekleurde glazen wanden heel scherp geprijsd. Het is grappig om te zien dat onze klanten altijd blij verrast zijn als ze onze offertes zien. Die vallen altijd een stuk voordeliger uit dan ze denken." De kopers van achterwanden van Visualls kunnen ervoor kiezen de wand volledig te laten inmeten en plaatsen. "Maar er zijn ook veel mensen die het meten en plaatsen zelf ter hand nemen," zegt Meijer. "Wij leveren de hulpmiddelen die ze daarbij nodig hebben."
Zie voor meer informatie de website www.visualls.nl.