Ruben en Mike brengen ontspanning, verbinding en plezier naar Delft met Djembé Sessions!

DELFT - De djembé is terug van weggeweest. Jonge ondernemers Ruben en Mike (uit Delft) richtten samen 'Djembé Sessions' op. Een maandelijkse workshop waar je met behulp van de djembé ontspanning, verbinding en plezier kan ervaren. Zij claimen dat iedere Delftenaar dit kan, ongeacht ervaring of leeftijd. 

Wat maakt Djembé Sessions zo geweldig en wat kan men verwachten? Ruben en Mike laten de deelnemers proeven hoe verrijkend het is om met muziek bezig te zijn. Mensen denken vaak pas dat muziek leuk wordt als je jaren hebt geoefend. Tijdens de Djembé Sessions ervaar je binnen 30 minuten al hoe gaaf het is om met een groep mensen gezamenlijk een ritme te spelen.
Tijdens de Djembé Sessions word je meegenomen op een muzikale reis langs plezier, verbinding, ontspanning, ontdekking en extase. Een hoop lol dus! Tegelijkertijd maak je kennis met een prachtig Afrikaans instrument.

Dit alles gebeurt op het mooiste plekje van Delft, namelijk in de Delftse Hout met uitzicht op de grote plas in het clubgebouw van Windsurfvereniging Plané. Ruben en Mike kijken ernaar uit om een hoop Delftenaren aan te steken met hun enthousiasme en passie voor muziek. Aanmelden kan via https:// hipsy.nl/event/46588-djembe-sessions-djembe-workshop

Speciale voorstelling met nagesprek

DELFT - Op maandag 25 maart organiseert Filmhuis Lumen om 19.15 uur een speciale vertoning van de documentaire Alreadymade.

Regisseuse Barbara Visser is aanwezig, verklaart de film nader en gaat in op vragen uit het publiek. Fountain is in 1917 de naam van een kunstwerk, een wit urinoir, dat te boek staat als de eerste readymade. Maar wie zit achter dat meest invloedrijke kunstwerk van de 20e eeuw? De documentaire Alreadymade zet, net als het kunstwerk Fountain destijds, het idee van auteurschap en identiteit radicaal op de helling. Voor tickets en info ga je naar www.filmhuis-lumen.nl.

Compostdag in Midden-Delfland

MIDDEN DELFLAND - Deze zaterdag 23 maart is het Landelijke Compostdag.

Als dank voor het scheiden van groen afval mag u met de Avalexpas gratis compost komen scheppen. Dit is mogelijk tussen 08.00 uur en 12.00 uur op het parkeerterrein aan de Tiendweg in Schipluiden (op=op) of op één van de andere Avalex locaties. Neem zelf wel een zak of emmer mee.