Concert Singalicious in de Oude Kerk

DELFT - Het Delfts vrouwenkoor Singalicious heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan nieuw repertoire en nodigt u op zaterdag 6 april graag uit om te komen luisteren naar dit 'nieuwe geluid'! 

De zangeressen, allemaal vlotte dertigers en veertigers, zingen alles uit het hoofd. Singalicious heeft een divers repertoire en zingt zowel a capella als met pianobegeleiding. U zult onder andere 'Sweet goodbyes' horen van Krezip, 'Once you' van Jacob Collier, 'Oceaan' van Racoon en 'Memories' van Maroon 5 horen. Op www.singalicious.nl kunt u alvast een indruk krijgen van deze leuke groep! 

Info
Het concert vindt plaats op zaterdag 6 april van 14.00 uur tot 15.00 uur in de Oude Kerk aan het Heilige Geestkerkhof 25 in Delft. Voor het concert heeft u een ticket nodig voor de Oude Kerk, met dit ticket kunt u ook de Nieuwe Kerk bezichtigen. Kaarten zijn voor 8,50 te koop via www.oudeennieuwekerkdelft.nl. Met een museumjaarkaart betaalt u slechts 7 euro (aan de kassa) en met een Delftpas of Rotterdampas is de toegang gratis!


Delftse school maakt kans op titel 

DELFT - NOC NSF en de KVLO organiseren ook dit jaar weer de sportiefste school van Nederland verkiezing.

Dit jaar is de verkiezing voor het basisonderwijs. De twee genomineerde scholen zijn de Margarethaschool uit Arnhem en de Waterhofschool uit Delft! Na een selectie door de vakjury zijn er nu nog twee scholen over die gaan strijden om de titel 'Sportiefste school van Nederland'. Zij zullen in de finale (2x25 kinderen groep 7/8) een battle gaan doen (breakdance, skateboard, freerun en turn/acro act) en een presentatie geven aan de vakjury. Dit vindt plaats op dinsdagochtend 9 april op Windesheim in Zwolle.


Walk&Talk
wandelbegeleider

DELFT - Hou je van wandelen en maak je onderweg graag een babbeltje? Ben je niet bang om nat te regenen of vieze voeten te krijgen? Dan is dit echt iets voor jou. 

Als vrijwilliger bij de Walk&Talk wandelgroep begeleid je maandelijks een natuurwandeling. Samen met je collega bedenk je een aantrekkelijke route tussen de 4,5 en 5,5 kilometer in en rondom Delftse Hout. De groep bepaalt het looptempo en jij zorgt dat het zo gezellig en goed mogelijk verloopt. Na afloop praat je na en drink je met de wandelaars een kopje koffie, thee of frisje. Zelfs bij een waterig lentezonnetje kan dat op het terras zijn. 

Wandel jij mee? Neem dan contact op met Sonja Koelewijn via 06 - 4420 1743