Afbeelding

Delft Verlicht vrolijkt de donkere dagen op

De dagen zijn kort en de lucht is donker, maar vanaf dinsdag 12 december licht de binnenstad van Delft op. Tijdens de eerste editie van Delft Verlicht, een gloednieuw en magisch winterfestival, kun je in de hele stad deelnemen aan sfeervolle activiteiten, je ogen uitkijken op alle prachtige versieringen, de ontsteking van de kerstboom op de Markt meemaken en genieten van een lekker glas glühwein of een kop warme chocolademelk.

Lichtjesavond is een bekende en populaire traditie in Delft, maar met de introductie van Delft Verlicht wordt het kerstplezier flink uitgebreid. Het meerdaagse programma bestaat uit allerlei winterse evenementen en activiteiten, bedacht en georganiseerd door verschillende Delftse ondernemers.

Delft Verlicht is een initiatief van Stichting Delft Verlicht, in samenwerking met Delft Marketing, De Burgemeesters en Gemeente Delft. Naast het dienen als lichtpuntje in de donkere dagen, draagt Delft Verlicht bij aan het in stand blijven van de cultuur-, horeca- en winkelsector. 

Het evenement biedt een mooie gelegenheid om je bedrijf of evenement in de spotlight te zetten. Wil je een publieksactiviteit organiseren tijdens Delft Verlicht? Vul dan één van de formulieren in op www.uitagendadelft.com. De formulieren worden met de gemeente gedeeld om te bepalen of er eventueel een vergunning voor nodig is. Heb je al een vergunning voor je buitenactiviteit? Vul dan het binnenformulier in! 

Als je van plan bent om een marktkraam te huren hoef je de formulieren niet in te vullen, maar dien je een mailtje te sturen naar info@demarktmeesters.nl. Zij nemen vervolgens contact met je op. Vul het formulier tijdig in zodat de organisatie op tijd kan schakelen met de gemeente. Ook zorgt de organisatie ervoor dat aangemelde evenementen automatisch worden meegenomen in het programma en de promotie van Delft Verlicht. Zo zijn bezoekers tijdens Delft Verlicht op de hoogte van je evenement en activiteiten! 

De eerste editie van dit gloednieuwe winterfestival vindt plaats van 12 t/m 26 december!