Afbeelding
Foto:

De Hoven Passage: alles wat je zoekt onder één dak

In De Hoven Passage vind je meer dan 70 winkels onder één dak. Of je nu boodschappen wilt doen, een nieuwe outfit wilt scoren, je haar wilt laten knippen of een gehoorapparaat zoekt: in dit overdekte winkelcentrum ben je aan het juiste adres.

Voor boodschappen kun je terecht bij Dirk van den Broek en de Jumbo, maar bijvoorbeeld ook bij Bakker Ammerlaan, Kaas- en Notenbar Steijger of de pas geopende Ori Mart, waar je Aziatische producten en lekkernijen vindt.

Kleding- en schoenenmode vind je bij winkelketens als Hema, Zeeman en Scapino, maar ook bij kleinere zaken als Yes Yes Fashion en Forty-Two. De mooiste sieraden shop je bij Lucardi of Lina Jewels.

Wil je tussen het shoppen door even bijtanken? Bestel een hapje of een drankje bij één van de vele eetgelegenheden, zoals Kippie, Martinus of Seinpost.

Kom je met de auto naar de Hoven? Dan parkeer je de eerste 3 uur gratis in de parkeergarage of op het parkeerdek Kom je met het ov? De tram stopt recht voor de deur! Uiteraard zijn er ook meer dan voldoende fietsparkeerplekken. 

Kijk voor meer leuks in en rond De Hoven Passage op de advertentiepagina's verderop in deze krant.