Afbeelding

Ontdek jouw ideale vakantie bij VakantieXperts van der Werf en VakantieXperts de Groot!

Als je op zoek bent naar jouw ideale vakantie, ben je bij VakantieXperts van der Werf en VakantieXperts de Groot op het juiste adres. Wij zijn door onze veelzijdigheid en onafhankelijkheid al jarenlang een begrip in Delft en daarbuiten. Laat je adviseren door onze adviseurs met ruim negentig jaar ervaring op het gebied van reizen. Of je nu op zoek bent naar een citytrip, luxe cruise of gewoon een relaxte zonvakantie, je krijgt altijd het advies dat bij jou past. 

Jouw eigen persoonlijke reis begint bij ons. Ons team gaat voor jou aan de slag met het vinden van deze unieke reis in het complete aanbod van meer dan 100 bestemmingsspecialisten, touroperators en andere reisaanbieders. Bij VakantieXperts doen we er alles aan om jou het beste reisadvies te geven. Zo zijn wij onlangs op personeelsweekend geweest naar Mallorca, om daar het hele eiland weer opnieuw te ontdekken! Door deze reis hebben wij de nieuwe pareltjes op het eiland weer gevonden en kunnen wij deze adviseren aan onze klanten. Op de foto kunnen jullie bijvoorbeeld zien dat wij de fietspaden in Mallorca hebben getest. Deze fietspaden zijn goedgekeurd door ons team!
Wij zijn op verschillende manieren te bereiken. Wij staan je graag telefonisch te woord via 015-2570678 of per mail via delft@vanderwerfreizen.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom in ons recent vernieuwde reisbureau in De Hoven Passage in Delft! Naast deze locatie zijn wij ook te bezoeken in Maassluis en Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.vakantievinders.nl!