Afbeelding
Foto:

Seven Days viert
20 jarig jubileum

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 april pakt de aan de Oude Langendijk in Delft gevestigde woonwinkel uit met een ludiek feestweekend. In het kader van het 20 jarig bestaan is er van alles te beleven in het karakteristieke pand van de interieurshop, die moderne vormgeving verpakt in pure, eerlijke en ongepolijste materialen. Iedereen is van harte welkom om te proosten, een leuke giveaway te ontvangen en mee te doen aan een prijsvraag waarmee je 2.500 euro aan shoptegoed kan winnen.

Wat ooit aan de Voldersgracht in Delft begon als een eigenwijze interieurwinkel met een voorliefde voor sfeer is inmiddels uitgegroeid tot een kenmerkende woonbeleving. In 20 jaar tijd is Seven Days van lokale en regionale bekendheid erin geslaagd om klanten uit het hele land naar de historische binnenstad van Delft te trekken. Een mix van moderne meubels, vintage en seventies items vormen het hart van de eigentijdse collectie, die uiteraard wordt voorzien van de 'Seven Days' twist. Deze twist maakt precies die sfeer die je ervaart wanneer je binnenstapt. Want net een ander stofje, kleurtje of materiaal zorgt ervoor dat het totaalplaatje een verrassende uitstraling krijgt.

Feestje
Zoals gezegd is het vrijdag 21 en zaterdag 22 april feest in de winkel. Lekker muziekje, gouden ballonnen, een leuke giveaway, een hapje en een drankje vormen de ingrediënten van het ludieke feestweekend. En wat te denken van de Seven Days prijsvraag waarbij 2 interieurcheques van 2.500 euro zijn te winnen. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen...

Bij een porseleinen verjaardag horen vanzelfsprekend porseleinen tegeltjes. Alle bezoekers kunnen in de winkel op zoek naar de diverse hints op de geboortetegels van de personeelsleden om op deze wijze de desbetreffende leeftijden te achterhalen. Als je de bij elkaar opgetelde leeftijd raadt van het hele team van Seven Days heb je grote kans dat één van de genoemde cheques voor jou is. De woonwinkel is inmiddels op de Socials met het aftellen begonnen. Kom het zelf beleven!