Afbeelding
Foto:

Van SUP-toer langs de Delftse grachten tot suppen met je hond bij SUP Delft

Verken Delft op een wel heel bijzondere wijze: ga op een SUP-toer door de Delftse grachten. Beweeg onder de lage bruggen door, ontwijk rondvaartboten en meerkoeten en peddel langs de mooiste plekjes van Delft.

De toer is 5 tot 10 kilometer en duurt minimaal 3 en maximaal 4 uur. Je mag je eigen board gebruiken maar kunt ook een board huren bij SUP Delft. SUP Delft heeft ruim 35 SUP-boards van verschillende merken. Je kunt een instructeur als gids boeken voor een eigen groep, of aansluiten bij een andere groep. De SUP-toer kan met een groep vanaf 4 personen doorgaan. Enige SUP-ervaring is aan te raden voor deze toer.

Lessen
Heb je nog geen Sup ervaring? Boek dan een intro les, en leer in 75 minuten van een gediplomeerde Sup instructeur alle technieken die je nodig hebt om na de toer weer veilig aan wal te komen. Heb je al vaker gesupt en wil je je techniek verbeteren? Overweeg dan eens een Sup gevorderdenles, waarin je aan de slag gaat met je peddelslag, hoe en waar je op je board staat, en meer. Houd je wel van een uitdaging? Dan is een SUP-yoga-les misschien iets voor jou. Voor deze les heb je geen ervaring met suppen en/of yoga te hebben, alleen maar behoefte aan ontspanning. In de Delftse Hout dobber je rond en voer je oefeningen uit. De yoga-SUP-les wordt afgesloten met een rustgevende meditatie.
Deelname aan deze lessen kosten 20 euro. Deelname aan de gevorderdenles met een eigen board kost 12,50 euro.

Honden Sup
Neem je graag je viervoeter mee? SUP Delft organiseert ook honden-SP-tochten in de Delftse Hout. Zorg er wel voor dat je een tuigje hebt voor je hond, een riem voor aan je heup en eventueel een zwemvest voor je hond. Achteraf is er koffie en thee, en natuurlijk een lekkere beloning voor de honden.
Op 15 april opent SUP Delft het seizoen, dat tot begin oktober duurt. Kijk voor meer informatie op
www.supdelft.nl, of volg SUP Delft op instagram: @supdelft