Afbeelding

RODI media zh laat uw bedrijf opvallen

DELFT - Al ruim 30 jaar laat RODI media zh ondernemers en bedrijven opvallen. Dit doet RODI door middel van de vele disciplines die zij kennen: Verspreiding, Uitgeverij, Glasfolies, Drukwerk en Sign & Print. En dat alleemaal onder één dak! Al jaren verzorgen zij voor kleine en grote bedrijven, maar ook particulieren de meest uiteenlopende opdrachten door de hele Benelux.

Service en kwaliteit staan bij RODI media zh hoog in het vaandel. Met alles onder één dak realiseert RODI uw ambities voor uw onderneming. 

Verspreiding
RODI zorgt voor huis-aan-huis verspreiding met de hoogste kwaliteit door heel Nederland. Ruim 95% van de organisaties en bedrijven in Delft en de regio laat de bezorging van het drukwerk door RODI Verspreiding verzorgen.

Uitgeverij
Elk weekend zorgt de afdeling Uitgeverij ervoor dat bij 83.500 huishoudens de Delft op Zondag op de deurmat valt. Delft op Zondag is al 30 jaar hét nieuwsblad in de regio. 

Iedere ambitieuze ondernemer zoekt naar kansen om te groeien. Wilt u op het juiste moment zichtbaar zijn bij de juiste doelgroep? RODI media zh kan u daarbij helpen. Sinds 1992 zijn de redactie, het bezorgteam en de media-adviseurs met volle overgave bezig met inhoudelijke en sterke artikelen en waardevolle advertenties. 

Folies
Is uw huis of kantoor toe aan een make-over, maar heeft u geen zin om in een verbouwing te zitten? Met de interieurfolies van RODI, zorgt het team van RODI media zh ervoor dat uw ruimte een nieuwe uitstraling krijgt zonder geur- en stofoverlast en breekwerk.

Heeft u last van de zon en warmte binnen? Overweeg dan om zon- en warmtewerende folies aan te schaffen. Zo blijft 77% van de warmte buiten in de zomer en in de winter is het beter geïsoleerd. Het verlaagt de energiekosten en zorgt voor beter comfort binnen de ruimte. 

Drukwerk
Voor drukwerk hoeft u Delft niet uit! RODI regelt dat alle opdruk en afdruk binnen no time is geregeld. Denk aan visitekaartjes, briefpapier, prijskaartjes, mokken, bidons en nog veel meer. RODI Drukwerk regelt het allemaal!

Sign & Print
RODI Sign & Print is dé specialist in de regio voor gevelreclame, autobelettering, carwrapping, reclameborden en voor grootformaat printen. Geen gevel is te groot en geen auto is te klein. RODI is een erkend signbedrijf, gecertificeerd door SI'BON. Daarnaast is RODI ook 3M-gecertificeerd Select Graphic Provider en bieden ze de hoogste garanties op hun folies en montages.
RODI media zh is te vinden op de Energieweg 3 in Delft. Het team is elke maandag tot en met vrijdag te bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 015 214 3912.

Afbeelding
Afbeelding
Foto's: Eva Zoë Fotografie