PIJNACKER - Bij een overwinning op buurman DSVP kan Oliveo aanstaande zaterdag het kampioenschap in de wacht slepen. Spits Bob Ruigrok blikt terug en vooruit.

- Jullie staan op matchpoint...
"Ja, zaterdag hebben we een zwaarbevochten 4-2 overwinning geboekt op VVOR. We wisten dat we in hen een geduchte tegenstander hadden, maar gelukkig kopte ik al na twee minuten de 1-0 binnen. Zij kwamen tot twee keer toe langszij, maar gelukkig wisten we in het vervolg nog twee keer te scoren." 

- Zaterdag wacht de buurman...
"Ja, niet te geloven, hè? Dat we in die wedstrijd kampioen kunnen worden. Vooraf teken je daarvoor. Voor wedstrijden tegen DSVP is de motivatie altijd hoog en als je dan ook nog eens kampioen kan worden, belooft het een prachtige middag te worden. Ik ga ervan uit dat de supporters er een feestje van gaan maken." 

- Jullie hebben een goede reeks achter de rug...
"Ja, nog niet zo lang geleden stonden we vijf punten achter op Zwarte Pijl, nu staan we er vijf voor. De 2-3 zege bij hen was in mijn ogen cruciaal. In die wedstrijd hebben we echt een teamprestatie neergezet en zijn we voor elkaar blijven knokken."

- Kan je een voorspelling doen?
"We gaan zeker winnen, maar met hoeveel weet ik niet."