Vakantiebank Delft: ‘Geef ze de Vijf!’

DELFT - In de maanden mei en juni, wanneer velen van u het vakantiegeld ontvangen, organiseert Vakantiebank Delft weer haar jaarlijkse actie ‘Geef ze de Vijf!’. Deze actie helpt dit goede doel om mooie vakantie-ervaringen te realiseren voor gezinnen die dat zelf niet kunnen betalen.

In Delft leven veel gezinnen onder het sociaal minimum inkomen. Zij worden dagelijks geconfronteerd met financiële en sociale problemen. Een uitje of vakantie zit er voor hen niet in, terwijl ze er vaak wel aan toe zijn om even afstand te nemen en te genieten in een andere omgeving. 

Om deze gezinnen een leuke zomer te bezorgen, organiseert Vakantiebank Delft dagjes uit en korte vakanties. Zij probeert dat op een eenvoudige en creatieve manier te doen, maar zoals alles in het leven zijn ook deze activiteiten niet gratis. Daarom vraagt de Vakantiebank om uw hulp: Vijf euro van uw vakantiegeld helpt om een mooie vakantie-ervaring te realiseren voor mensen die hier zelf financieel geen mogelijkheden voor hebben. 

Doet u mee?
U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL 67 ABNA 0620 389 141 t.n.v. RK Stadsdiaconaat Delft e.o. o.v.v. Vakantiebank Delft ‘Geef ze de Vijf’. Namens alle cliënten van Vakantiebank Delft; heel veel dank!

Kijk voor meer informatie op www.vakantiebankdelft.nl.