Foto: Marieke Zelisse Photography
Foto: Marieke Zelisse Photography

Programma jubileumdag Excelsior bekend!

sport

DELFT - Op 24 juni wordt Sportpark Biesland omgetoverd tot een volwaardig festivalterrein om het 100-jarig jubileum van CKV Excelsior te vieren. Vanaf 11.00 uur word je met open armen ontvangen door de gastheer en gastvrouw met koffie en gebak. De kunstgrasvelden zijn volgebouwd met (opblaas)attracties waar iedereen die zich jong voelt zich kan uitleven. Ook worden er verschillende zitjes en tentjes opgezet waarin je met elkaar kunt bijkletsen.

Na de lunch start een zinderend programma vol entertainment voor zowel jong als oud. Na de officiĆ«le opening om 13.30 uur wordt een jubileumwedstrijd gespeeld tussen de selectie en oud-eerste-spelers: een strijd om de Zwart-Witte trots. Leg een goede bodem voor de feestavond door sensationele smaken te proeven bij de verschillende kraampjes van het buffet, wat toepasselijk wordt afgesloten met Heel Excelsior Bakt waarin enthousiaste Excelsiorianen het tegen elkaar opnemen om het beste dessert op tafel te zetten. 

Feesttent
Het startschot voor het avondprogramma wordt gegeven door niemand minder dan DJ Remzy op de kinderdisco. Hij geeft het stokje door aan de Leidse coverband Belle en het Feest die de feesttent in vuur en vlam zetten. Dit is voor DJ Remzy het moment om even op te laden, want als headliner van het Excelsior-festival draait hij vervolgens het dak eraf in de feesttent. De echte liefhebbers en doorgewinterde nachtbrakers kunnen vervolgens het feest voortzetten tot in de late uurtjes met DJ Alfons in het clubhuis.

Inschrijven
Heb je je nog niet ingeschreven voor de jubileumdag? Wacht dan niet te lang, de inschrijving gaat bijna sluiten. Inschrijven voor zowel leden als oud- en niet-leden kan via www.ckv-excelsior.nl.