Afbeelding
Foto: Catharina Gerritsen

Humanitas ondersteunt gratis bij dreigende financiële problemen

Algemeen

De kranten staan bijna dagelijks vol over hoge inflatie en sterk stijgende energiekosten. De verwachting is dat hierdoor veel gezinnen en huishoudens financieel in de klem dreigen te komen. Als dit voor u geldt of als u iemand in uw naaste omgeving kent voor wie dit geldt, dan helpen wij u graag.

Humanitas afdeling Delft heeft goed getrainde vrijwilligers die mensen kosteloos helpen om hun financiële administratie op orde te brengen. We kijken samen naar uw inkomsten- en uitgavenpatroon. Zo voorkomen onze vrijwilligers dat mensen in grotere financiële problemen komen. In sommige gevallen kan dit binnen één of enkele gesprekken op orde gebracht worden, in andere gevallen worden gezinnen en huishoudens maximaal een jaar begeleid. Hierbij is de ondersteuning er altijd op gericht dat u zelf weer grip krijgt op uw financiële situatie.

Indien u geheel vrijblijvend wilt weten of wij u kunnen ondersteunen, neem dan contact op met Merel van Dalen, thuisadministratie@humanitasdelft.nl of bel 06-51210217.