Welke bekende actrice en musicalster wordt hier geïnterviewd?
Welke bekende actrice en musicalster wordt hier geïnterviewd?

Win kaarten voor Robin Hood de musical!

Algemeen

Het Nationaal Jeugd Musical Theater brengt haar nieuwe musicalproductie ‘Robin Hood’ naar Spijkenisse. Op zaterdag 27 mei zet de overwegend jonge cast van het NJMT een avontuurlijke, spannende familievoorstelling, over gelijkheid en je stem laten gelden, op de planken van Theater De Stoep neer. Vorig jaar was het NJMT in Spijkenisse te zien met de voor een Musical Award genomineerde voorstelling ‘Alice in Wonderland’.

De musical volgt het verhaal van Marian, die na jaren terugkeert naar Nottingham en schrikt wanneer ze ziet hoe de stad aan toe is. Na de dood van haar vader, de koning, heeft de meedogenloze sheriff de macht in handen genomen, met alle gevolgen van dien: de rijken worden rijker en de armen worden armer. Marian wordt de mond gesnoerd door haar stiefmoeder en ziet machteloos toe hoe het volk lijdt. Plotseling staat er een gemaskerde held op die zich aansluit bij een bende van vogelvrijverklaarden. Zal deze mysterieuze Robin Hood erin slagen om meer gelijkheid af te dwingen? Componist, tekstschrijver en regisseur Elise Berends geeft de klassieke legende een interessante twist. De tour wordt op 4 juni afgesloten in de Leidse Schouwburg. Kaarten voor deze voorstelling zijn nu al uitverkocht. Mis het niet en grijp je kans om de voorstelling te zien. Kijk voor meer informatie of kaartverkoop op www.theaterdestoep.nl. 

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee gratis kaarten weggeven voor Robin Hood de musical in Spijkenisse. Wat moet je doen om kans te maken? Mail het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. 

Vraag: Welke bekende actrice en musicalster wordt op bovenstaande foto geïnterviewd door Charles van Harling?