Eric van der Werf staat gedurende het volledige verkoopproces voor u klaar.
Eric van der Werf staat gedurende het volledige verkoopproces voor u klaar.

Persoonlijke begeleiding van A tot Z bij Bric Makelaardij

Algemeen

Huizen worden bij Bric Makelaardij, ondanks spanning op de woningmarkt, nog altijd goed bezocht en op zeer korte termijn voor mooie prijzen verkocht. Tja, wie wil er nu niet in Delft en omstreken wonen?

Eric van Bric Makelaardij runt nu 5 jaar, met veel succes, zijn eigen makelaarskantoor in Den Hoorn. Nog altijd biedt hij de persoonlijke service die hij vanaf dag één voor ogen had. Aan de lovende reviews te zien wordt dat zeer gewaardeerd. Eric staat gedurende het volledige verkoopproces voor u klaar en beantwoordt met liefde al uw vragen. Naast een succesvol makelaar, is Eric ook gecertificeerd taxateur. Hierbij hanteert hij het alom erkende NRVT-taxatierapport. Heeft u plannen om uw woning te laten taxeren of te verkopen? Bel Eric om de mogelijkheden te bespreken.

Verkopen bij Bric
Bij Bric krijgt u persoonlijke en betrokken begeleiding, van A tot Z. Bric biedt moderne presentatie en styling, is actief op social media en past een no nonsens mentaliteit toe. Hierdoor kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject met maximale opbrengst.

Taxatie bij Bric
Een taxatierapport betreft meer dan de waardebepaling van een woning. Eric neemt ook de onderhoudsstaat, de ontwikkelingen in de omgeving, juridische aspecten en de duurzaamheid van de woning op in het taxatierapport.
U kunt ook bij Eric terecht voor een gratis waardebepaling. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Graag tot ziens bij Bric Makelaardij in Den Hoorn! www.bricmakelaardij.nl - 015 2132799