Hoe heet dit figuur?
Hoe heet dit figuur? Foto:

Win kaarten voor AnimeCon!

RIJSWIJK - AnimeCon is de langstlopend conventie van Nederland. AnimeCon wordt ieder jaar weer volledig georganiseerd door vrijwilligers.

AnimeCon.nl is de website voor Hollands jaarlijks grootste anime festival. Wat dat precies inhoudt? Drie dagen lang komen fans van onder andere Japanse animatie bijeen. Sluit je aan bij een grote groep mensen van alle leeftijden met vergelijkbare interesses. Geniet van een fijne sfeer waarin je kan genieten van films, videogames kunt spelen en meer te weten kan komen over de Japanse taal en cultuur. Het festival heeft een focus op plezier hebben en nieuwe dingen leren.

Anime
De organisatie probeert net dat extra's aan het evenement te geven door daadwerkelijk de Japanse (pop)cultuur weer te geven. In Japan wordt anime gemaakt voor mensen van alle leeftijden. Elk genre of elke invloed die je kunt bedenken die in een Hollywood-productie voorkomt, is ook te vinden in anime. Dit is, naast een heleboel andere dingen, wat de in Japan geproduceerde animatie zo interessant maakt. Als je nog nooit een 'anime' hebt gezien, ga dan zeker eens langs om dit fenomeen te bekijken. Wees erbij, sta versteld en word fan!

Win kaarten!
AnimeCon 2023 vindt plaats van 9 tot en met 11 juni 2023 in de Broodfabriek te Rijswijk met als thema: Under the Sea. Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee keer twee dagkaarten weggeven voor dag naar keuze. Wat je daarvoor moet doen? Mail het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...!

Vraag: Hoe heet dit wezen uit Pokémon?