Afbeelding
Foto:

Blijf altijd op de hoogte van het lokale nieuws!

DELFT - Is de wekelijkse papieren versie van de Delft op Zondag niet genoeg voor jou? Wil je dagelijks op de hoogte blijven van het nieuws in en rondom Delft? Het enige wat je hoeft te doen is ons volgen op social media en wij zorgen dat jij dagelijks op de hoogte bent van het lokale nieuws.

Dagelijks
Wij zijn namelijk dagelijks actief op Facebook, Instagram en natuurlijk op onze website www.delftopzondag.nl om jou te voorzien van het belangrijkste lokale nieuws. Op Instagram en Facebook zijn we te vinden via @delftopzondag en daarnaast kun je via ons YouTube-kanaal Delft op Zondag TV ons wekelijkse video-item bekijken. Deze video wordt gemaakt door onze razende reporter en komt elke zaterdag online.  

Tips
Natuurlijk houden wij zelf al het nieuws in de regio goed in de gaten, maar we staan natuurlijk ook open voor jouw verhalen of nieuwtjes. Heb je bijvoorbeeld een leuk cultureel uitje, een verslag van een spannende sportwedstrijd of interessant politie nieuws en vind je dat dit onder de aandacht moet komen? Je kunt altijd een mailtje sturen naar redactie@delftopzondag.nl en wellicht gaan wij er dan mee aan de slag! Ook kun je ons altijd een bericht sturen via Facebook of Instagram. Wij zullen deze berichten zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Volg, Deel & Like ons via:

Facebook: @DelftopZondag
Instagram: @delftopzondag
YouTube:   Delft op Zondag TV