Kinderen maakten kennis met hockey tijdens de Hockey & Fun middag van Hudito.
Kinderen maakten kennis met hockey tijdens de Hockey & Fun middag van Hudito. Foto:

Kennismaken met hockey bij Hudito

DELFT - Afgelopen woensdag vond er bij hockeyclub Hudito de Hockey & Fun middag plaats. Kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud die graag eens kennis wilden maken met hockey werden door Hudito verwelkomd.

De allerkleinste deelnemers leerden in een aparte groep de eerste stappen van het hockey, wat natuurlijk gepaard ging met allerlei spelletjes. De al wat grotere kinderen mochten meedoen met de training van hun leeftijdsgenootjes. Een wedstrijdje na afloop mocht niet ontbreken. Als afsluiter kregen alle deelnemers een drankje en een zakje verse popcorn.

Jeugdtrainers
De trainingen voor de jongste jeugd worden bij Hudito grotendeels gegeven door enthousiaste ouders en eigen jeugd. Zij worden in het trainen goed begeleid, ondersteund en opgeleid door een technisch manager. Op deze manier ontstaat er al vanaf de jeugd een hechte band met elkaar en met de club. De jeugdtrainers leren zelf veel van het geven van training en de jongste jeugd kan zich zo aan de oudere jeugd optrekken.

Proeftraining
Mocht je de Hockey & Fun middag gemist hebben, maar wil je wel een keer uitproberen of hockey iets voor jou is, dan kun je je aanmelden voor een proeftraining via jhc@hudito.nl.  

Hudito
Hudito is een gezellige hockeyclub met ruim 1200 leden en heeft voor alle leeftijden en niveaus passende teams. De watervelden en het zandingestrooide kunstgrasveld, alle door LED verlicht, bieden voldoende mogelijkheden om alle teams te laten trainen en wedstrijden te spelen.

Kijk voor meer informatie op
www.hudito.nl.