Adriaansen Onderhoud is een vakkundig en veelzijdig klusbedrijf.
Adriaansen Onderhoud is een vakkundig en veelzijdig klusbedrijf. Foto:

Vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service bij Adriaansen Onderhoud

Zoekt u een betrouwbare en ervaren vakman met aandacht voor uw wensen? Adriaansen Onderhoud is een vakkundig klusbedrijf dat zich voornamelijk richt op badkamerrenovaties, tegelwerken en installatiewerkzaamheden, en (de)montage-, aanpassing- en vervangingswerkzaamheden voor gas, water, elektra en CV. U kunt vrijblijvend contact opnemen om een offerte op te vragen en een richtprijs te laten berekenen. Adriaansen Onderhoud neemt graag contact met u op voor een afspraak om de te verrichten werkzaamheden zorgvuldig met u door te nemen.

Adriaansen Onderhoud werd zo'n vijftien jaar geleden opgericht door Marcel Adriaansen. "We zijn klein begonnen, vanuit huis, met twee man en een kleine bedrijfsauto. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een vaste ploeg medewerkers, van zo'n acht man, en een eigen bedrijfspand.” Marcel vindt het belangrijk om persoonlijk contact met klanten te onderhouden, en dat loont. Inmiddels heeft het bedrijf een aanzienlijke vaste klantenkring opgebouwd.
Adriaansen Onderhoud is aangesloten bij de VLOK branchevereniging. De VLOK garandeert u dat u te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf, dat waarde hecht aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Voor meer info: adriaansen-onderhoud.nl.