Modieuze dameskleding en persoonlijke aandacht bij The Family Stand.
Modieuze dameskleding en persoonlijke aandacht bij The Family Stand. Foto:

The Family Stand: al 33 jaar een begrip in Delft

DELFT - Al meer dan 30 jaar is The Family Stand een vertrouwd adres in de Hoven Passage in Delft voor modieuze en kwalitatieve vrijetijdskleding voor dames. Eigenaar John heeft gedurende zijn schooltijd altijd in boetieks en kledingwinkels gewerkt en kreeg 33 jaar geleden de gelegenheid om voor zichzelf te beginnen.

Familie
The Family Stand groeide uit tot een familiebedrijf: op ‘s zaterdags werken ook twee van Johns dochters in de winkel, maar ook een deel van de klantenkring is inmiddels bijna familie. John kent veel van zijn klanten bij naam. Veel klanten komen namelijk al jaren bij The Family Stand, voor de gezelligheid en voor de service, maar natuurlijk ook voor de collectie. Iedere keer komen ze weer wat nieuws tegen. “We hebben een dagelijkse aanvoer van nieuwe kledingstukken en een uitgebreid aanbod van merken die passen bij de gewenste pasvorm van onze klanten.” Bij The Family Stand vind je merken zoals Opus, Street One, Enjoy, Dreamstar, Angels en Red Button. John stelt de collectie zelf samen en doet dit altijd met aandacht voor de wensen van de klant.

Aandacht
Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij The Family Stand sowieso hoog in het vaandel. “Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je aan een nieuwe outfit te helpen, net zo lang tot je tevreden bent.” De service is geheel vrijblijvend. “Heb je een vraag, dan zijn we er voor je. Wil je gewoon even kijken, dan ben je ook van harte welkom.”

Neem voor meer informatie een kijkje op de Facebookpagina van The Family Stand, of kom gewoon gezellig langs in de winkel!