Op zondag 21 mei is er bij DHC een open dag met trainingen voor de jeugd
Op zondag 21 mei is er bij DHC een open dag met trainingen voor de jeugd

Open dag voor de jeugd bij DHC

sport

DELFT - Na de degradatie zijn ze bij DHC achter de schermen keihard bezig om de club weer omhoog te krijgen. Zoals bij elke club begint dit allemaal bij de jongste jeugd en daarom organiseert DHC op zondag 21 mei een open dag voor de onderbouw. 

Na de leegloop van de selectie aan het begin van het seizoen, degradeerde de DHC naar de tweede klasse. Na de komst van John van Zweden als voorzitter zijn er inmiddels al flink wat nieuwe spelers aangetrokken voor volgend seizoen. Naast het eerste elftal wil DHC ook aandacht besteden aan de jongste jeugd, aangezien de jeugd de toekomst heeft. Op de open dag op 21 mei verwelkomt de club iedereen die lekker wil komen voetballen, op zijn of haar eigen niveau en met eigen leeftijdsgenootjes. Iedereen is welkom dus neem gerust je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes mee! In het komende seizoen zullen er door de jeugd van DHC oefenwedstrijden worden gespeeld tegen onder andere ADO Den Haag! Deze dag staat onder leiding van oud jeugdspeler van DHC én oud-prof Coen van der Hoeven, die ondersteund wordt door een aantal huidige profvoetballers. Hij krijgt deze dag onder andere ondersteuning van Finn van Breemen (ADO Den Haag) en Marcus Scholten (Helmond Sport). 

Leeftijden
De tijden van de trainingen verschillen per leeftijdsgroep. We beginnen de dag om 09.30 uur met de O8 en O9, kinderen die geboren zijn in 2015 en 2016. Vervolgens is het om 10.45 uur de beurt aan de O10 en O11, kinderen die geboren zijn in 2013 en 2014. Als laatste leeftijdsgroep is het om 12:00 uur de beurt aan de O12 en O13, kinderen die geboren zijn in 2011 en 2012. Uiteraard vindt de open dag plaats op het complex van DHC aan de Brasserskade in Delft. Voor aanmeldingen kun je jouw naam en geboortedatum doorgeven via activiteiten@dhc-voetbal.nl.