Een sportieve auto met lichtmetalen velgen, mistlampen voor en de bumpers in carosseriekleur. En het is een Saab!
Een sportieve auto met lichtmetalen velgen, mistlampen voor en de bumpers in carosseriekleur. En het is een Saab! Foto:

Geen betere rijervaring dan met een Saab Cabrio

Algemeen

PIJNACKER - Natuurlijk. Een auto kan je van A naar B brengen. Maar autorijden kan ook een erváring zijn. En er is eigenlijk geen betere rijervaring dan rijden met een cabriolet.

Een warme lenteochtend en je hebt zin in een ritje. Met het dak naar beneden rij je weg en je besluit om de ‘groene’ route te rijden. Je voelt de zon op je hoofd, een zwoele wind strijkt langs je heen. Je hebt onbeperkt zicht om je heen en je ruikt de bomen in de frisse ochtendlucht…

Klinkt goed hè? Dat kan zo maar een ervaring zijn in deze Saab 9-3 cabriolet uit 2007. Hij staat als (top)occasion bij Carteam Autobedrijf Harteveld in Pijnacker. Een sportieve auto met lichtmetalen velgen, mistlampen voor en de bumpers in carosseriekleur. En het is een Saab! Dat wil zeggen: een auto met karakter. Eentje die opvalt. En o ja, over de andere aspecten van je rijervaring hoef je je ook geen zorgen te maken. Met een vermogen van 210 pk heeft de auto meer dan genoeg pit om af en toe eens een sprintje te trekken waar dat mag. Uiteraard ben je ook verder van alle gemakken voorzien; boordcomputer, navigatiesysteem, multifunctioneel stuur en comfortabele lederen sportstoelen en zelfs verwarmde voorstoelen voor als het onderweg tòch net even frisser is dan je dacht toen je de deur uitstapte. Verder heeft de auto zes versnellingen en beschikt hij over cruise control, ASR, ABS en diverse airbags. En deze occasion heeft nog maar minder dan 100.000 kilometer op de teller staan! Kortom: genoeg reden om eens bij Carteam Autobedrijf Harteveld langs te gaan om te kijken, of een proefrit te maken. Ook Leo en zijn team staan garant voor een uitstekende ervaring! 

Harteveld is al sinds 1963 dealer van Saab in de regio Delft en is daarnaast specialist in Subaru, Volvo en Ford. Ook met een auto van een ander merk kun je prima terecht bij de Pijnackerse garage voor onderhoud, reparatie, banden, trekhaken, airco- of zomercheck. Daarbij kun je rekenen op vakkundige behandeling, goed advies en een scherpe prijs. Doorgaans heeft Autobedrijf Harteveld ongeveer 30 occasions op voorraad. Kijk op  www.autobedrijfharteveld.nl.