"Mochten uw wensen toch iets afwijken van dit exemplaar dan hebben wij op deze locatie nog een aantal andere exemplaren", aldus Menno Roeling. Foto:

Kia XCeed 1.6 GDi PHEV DynamicPlusLine PlugIn, sportieve crossover

Algemeen

NOOTDORP - Al tientallen jaren bent u in de showroom aan de Oudeweg 29 in Nootdorp aan het juiste adres voor het onderhoud aan uw auto, het advies over de aanschaf van een nieuwe auto of de aankoop van goede occasion.

Tot voor kort kende u ons onder de naam Vakgarage Nootenboom, maar sinds 1 februari van dit jaar is het bedrijf met alle medewerkers overgegaan naar Zeeuw & Zeeuw. “Door deze wijziging zijn wij weer een officieel Kia verkooppunt en gaan wij verder onder de naam Kia Zeeuw & Zeeuw Nootdorp”, vertelt Menno Roeling, vestigingsmanager van deze locatie. “Tevens blijft deze locatie onderdeel van het universele garageconcept Vakgarage, die bekend zal blijven staan onder de naam Vakgarage Nootenboom”

Crossover

Deze maand staat bij Kia Zeeuw & Zeeuw Nootdorp de Kia XCeed PHEV PlugIn Hybrid centraal. “Deze sportieve crossover staat iets hoger op zijn wielen in vergelijking tot de Kia Ceed hatchback”, aldus Roeling. “De auto is voorzien van een PlugIn hybride benzinemotor. Deze combinatie van een elektro- en benzinemotor zorgt voor een zeer laag brandstofstofverbruik. Als de accu volledig is opgeladen kunt u de eerste 50 kilometer volledig elektrisch rijden. Zodra de accu leeg is gaat de auto vlekkeloos over op de zuinige hybride motor waarbij een brandstofverbruik van 1 op 19 goed haalbaar is. Door de lage co2 uitstoot van deze dealeroccasion krijgt u tot 2025 50 % korting op de wegenbelasting. “

Fabrieksgarantie
Het exemplaar op de foto is van augustus 2020 en heeft slechts 28.000 km gereden. De auto is voorzien van de meest belangrijke opties zoals parkeersensoren, full map navigatie, licht-en regensensoren, achteruitrijcamera en Apple Carplay en Android Auto. De scherpe vraagprijs is € 28.920,-. Bij aankoop van deze auto kunt u nog gebruik maken van de zeer aantrekkelijke 7 jaar fabrieksgarantie die Kia geeft op zijn nieuwe auto’s. Een prettige bijkomstigheid is het feit dat een PlugIn Hybrid altijd voorzien is van een comfortabele automaat. Mochten uw wensen toch iets afwijken van dit exemplaar dan hebben wij op deze locatie nog een aantal andere exemplaren.

U bent van harte welkom om deze of één van onze andere auto’s bij ons in de showroom te komen bekijken.