Bij Grando Delft bieden ze keukens en badkamers in diverse stijlen
Bij Grando Delft bieden ze keukens en badkamers in diverse stijlen

Vakmanschap en inspiratie bij Grando Delft!

Algemeen

DELFT - Bij Grando Keukens & Bad Delft vindt u de kracht van keukens, badkamers en inspiratie. U bent altijd verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dit kan via de telefoon, in de showroom of lekker in je eigen huis!

Bij Grando Delft bieden ze keukens en badkamers in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Naast keukens en badkamers leveren ze ook PVC vloeren. Ook bieden ze kwaliteit en topmerken. In de showroom kunt u zien wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; meerdere opstellingen en voor iedere prijs wat moois. Daarnaast staan de adviseurs voor u klaar om u te voorzien van het beste advies. Deze adviseurs nemen de tijd voor u om een realistisch beeld te krijgen, bijvoorbeeld door een 3D ontwerp te maken. Daarmee spelen we met de ruimte, elementen, kleuren en opstellingen en bekijken we uw tekening vanuit verschillende invalshoeken. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die weet waar hij/zij over praat. Kies via de website zelf een moment en zij controleren of deze datum beschikbaar is. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken of badkamer te realiseren. Binnenkort gaat Grando Delft ook nog eens verbouwen en hebben ze gloednieuwe modellen in de showroom staan. Laat u inspireren en maak een afspraak voor persoonlijk en vrijblijvend advies! Dit geld ook wanneer u er voor kiest om uw huidige keuken of badkamer te renoveren. 

Contact
Voor contact met een van de adviseurs kunt u een mail sturen naar delft@grando.nl of via 015-2611994. Daarnaast kunt u terecht op www.grando.nl of kunt u terecht in de winkel aan de Schieweg 3 in Delft.