Afbeelding

Muziek op schoot bij Rootz

Algemeen

Bij Rootz Muziekschool in Delft worden, behalve de lessen voor jongeren en volwassenen, ook cursussen aangeboden voor de allerkleinsten (van 4 maanden tot 4 jaar): De cursus “Muziek op Schoot” is bedoeld voor kind en ouder/verzorger SAMEN. NB Ouder/verzorger kan natuurlijk ook opa, oma of een vertrouwde oppas zijn.

Na de meivakantie begint er bij Rootz in Delft nog een serie Muziek op Schoot onder leiding van de enthousiaste docente Zdenka Prochazkova. Deze serie van 8x vindt plaats in gebouw Delftstede (Phoenixstraat 66 in Delft) op de woensdagochtenden vanaf 10 mei. De kostenbedragen in totaal 78 euro en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Bij voldoende belangstelling komt er ook een baby-groep. Kijk voor info en aanmelden oprootzmuziekschool.nl/cursussen/muziek-op-schoot/.

Ook voor zangles en voor sommige instrumenten is het mogelijk om op korte termijn te starten met lessen. Bijvoorbeeld met een ‘kennismakingscursus’ (= 4 individuele lessen van 30 minuten voor in totaal 88,50 euro). Rootz heeft leslocaties in Delft, Pijnacker en Nootdorp. Informatie is te vinden op rootzmuziekschool.nl. Je kan ook bellen met 015-3694902.