Kaartverkoop Delft Fringe Festival 2023 start op 1 mei

DELFT - Op maandag 1 mei gaat de ticketvoorverkoop voor de 12e editie van het Delft Fringe Festival. Vanaf woensdag 31 mei tot en met zondag 11 juni staat Delft bol van jong talent. 

29 jonge makers presenteren zich tijdens het Delft Fringe Festival op 28 bijzondere locaties in Delft. Van dans tot theater en van cabaret tot muziek: alle disciplines komen voorbij. Het festival biedt jonge makers een plaats om op te treden en feedback te krijgen, van zowel publiek als professionals, waaronder impresariaten en scouts.

Op de website kun je het volledige festivalprogramma zien. Kun je niet kiezen tussen de vele en veelzijdige voorstellingen? Boek dan een festivaltour met een van de culturele tourguides en laat je verrassen, of kies voor een Canal Tour waarbij je via de Delftse grachten naar drie verschillende voorstellingen vaart.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.delftfringefestival.nl en kosten 7,50 euro per voorstelling. Op de locatie zelf worden ook tickets verkocht.

Lezing: De schilder en zijn ziekte

Op dinsdag 6 juni geeft Paul Franck een lezing in de Schakelaar in Pijnacker, getiteld 'De schilder en zijn ziekte'. 

Paul Franck is een gepensioneerd klinisch chemicus, verbonden aan ziekenhuislaboratoria. In de lezing laat hij zijn licht schijnen over de invloed die de ziekten van verschillende kunstenaars op hun werk hadden, en wordt uitgelegd wat de ziekten inhouden. De kunstenaars die behandeld zullen worden zijn Monet, Degas, Renoir, De Toulouse Lautrec, Van Gogh, Matisse, Schiele, Kahlo, Ket, De Kooning en Warhol. De lezing begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief koffie of thee. Aanmelden is verplicht en kan door te mailen naar info@swop.nl, door te bellen naar 015 3699699 of aan de balie van de SWOP.