Het wonder van de Oud-Katholieke Kerk

Op woensdag 3 mei geeft Mgr. Dick Schoon, bisschop van Haarlem, een lezing over ‘Het wonder van de Oud-Katholieke Kerk’ in de schuilkerk aan het Bagijnhof. Deze prachtige schuilkerk is de parochiekerk van de Oud-Katholieke Kerk in Delft. 

In zijn lezing zal Mgr. Dick Schoon ook aandacht besteden aan Cornelius Steenhoven, die 300 jaar geleden, in 1723, tot aartsbisschop van Utrecht werd gekozen. De lezing begint om 19.30 uur, de deuren zullen vanaf 19.00 uur geopend zijn. Na afloop van de lezing is er alle gelegenheid voor een vragenronde. Kijk voor mee informatie op www.schuilkerkbagijnhof.nl of mail naar vriendenschuilkerkbagijnhof@gmail.com. 


Uniek concert bij Lijm en Cultuur

DELFT - Ter viering van het 50-jarig bestaan van Pink Floyds' iconische album The Dark Side of the Moon zal Mister Pink met band het album integraal uitvoeren tijdens een spectaculaire show. 

Het concert zal plaatsvinden op 18 juni, vanaf 20.00 uur, bij Lijm en Cultuur aan de Rotterdamseweg. Mister Pink is een nieuw initiatief van Delftenaar Peter Chattelin. Peter is al ruim 27 jaar actief als oprichter, muzikant en drijvende kracht binnen het Delftse Pink Project, de band waarmee hij grote successen behaalde, waaronder 5 keer een uitverkocht Ahoy! Tickets zijn verkrijgbaar via www.lijmencultuur.nl.


Winnares van The Voice komt naar Delft


DELFT - Op 12 mei treedt Sophia Kruithof, winnares van The Voice of Holland 2019, op in STECK. 

Sophia blies iedereen omver met haar talent en begon na haar winst bij The Voice een muzikale carrière, waarin ze al samenwerkte met producer Arno Krabman. Ze bracht song na song uit, iets wat ook bij de programmeurs van Popdelft niet onopgemerkt bleef. Ze zal onder andere een van haar laatste tracks ‘Midnight’ laten horen. ‘Midnight’ bestaat uit een indrukwekkende sound, een diepe, emotioneel volwassen laag, pakkende melodieën en unieke, beeldende teksten.
Ook lokale songwriter Teddy Macrander zal op het podium staan, met haar intieme indie-folksongs, waarmee ze eerder al in Paradiso te horen was. Het concert wordt georganiseerd door Popdelft. Kijk voor meer informatie en tickets op www.popdelft.nl.