Voetbal dit weekend

Zaterdag 29 april
Valken '68 - DHC (14.30)
Die Haghe - Wippolder (14.30)
DSO - Den Hoorn (14.30)
VELO - Nootdorp (14.30)
Vitesse Delft - Berkel (14.30)
Westlandia - Concordia (15.00)
VFC - Full Speed (14.30)
CWO - RKDEO (14.30)
DHL - VVOR (14.00)
CVC Reeuwijk - SEP (14.30)
IJsselmonde - Ariston '80 (15.00)
DSVP - Soccer Boys (14.30)
Zwarte Pijl - Oliveo (14.30)
SV Zuid West - Schipluiden (15.00)
DVC - REMO (14.30)

Zondag 30 april
APWC - Taurus (14.30)

Studentenbridge Delft

DELFT - De Delftse bridgeverenigingen DBC en ODD organiseren de komende maanden bridgeclinics en cursussen voor studenten en jongeren die van (kaart)spelletjes houden, en naar de ultieme uitdaging zoeken (meer dan bijvoorbeeld bij Schaken, Risk, Catan, Poker of Klaverjassen). In een paar lessen worden de belangrijkste beginselen geleerd en de eerste stappen in een carrière als topbridger. Zelf over enkele jaren Nederlands kampioen zijn? Dat kan bij Bridge.

Gestart wordt met een clinic van één avond op 8 mei van 19.30 uur tot 22.00 uur in sociëteit Confide van CSR aan de Oude Delft. En natuurlijk gaat dat het enthousiasme stimuleren voor dit uitdagende kaartspel waarin EK’s, WK’s en Olympiades worden gehouden, zodat de deelnemers niet kunnen wachten tot de cursus op twee zaterdagen en zondagen start. Iedereen kan meedoen, er is geen kaartervaring nodig. Samen met verenigingsgenoten of huisgenoten ontdekken de deelnemers zo een nieuwe tijdsbesteding, waarmee ze vele uren creatief, intellectueel, gezellig en competitief zullen gaan vullen. De deelnemers krijgen er heel veel voor terug; naast het sociale aspect leer je beter analyseren, creatief en logisch nadenken, concentreren, beslissingen durven nemen, samenwerken met je bridgepartner en elkaar blindelings vertrouwen. Allemaal vaardigheden die de studie juist ten goede komen. Doen! Aanmelden kan, vóór maandag 8 mei 12.00 uur, via een e-mail naar secretaris@onedowndelft.nl 

Levi van Nieuwenhuijzen toegevoegd aan Oranje onder 17

Leuk nieuws voor Levi van Nieuwenhuijzen: hij is uitgenodigd om zich bij de selectie van Nederland U17 te voegen! Zijn goede prestaties bij Fortuna B1 het afgelopen seizoen zijn niet onopgemerkt gebleven bij de bondscoaches, en daarom hebben ze besloten om hem toe te voegen aan de selectie. In mei start de selectieperiode al, dus Levi kan meteen aan de bak. De selectie bestaat momenteel al uit 10 heren en 10 dames, waar Levi dus bij komt. Uiteindelijk worden er 7 heren en 7 dames gekozen die op 1 en 2 juli in Eindhoven aan het WK U17 zullen deelnemen.