Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Van Leerdam Makelaardij

wonen

DELFT- Hoewel Suzan den Os met heel veel plezier aan de Persijnlaan heeft gewoond, verhuist ze met haar gezin naar waar ze is opgegroeid en een huis met een tuin, waar haar dochter lekker in kan spelen. “We zijn toe aan de volgende stap nu we met z’n drieën zijn”, aldus Suzan, die de woning in eerste instantie alleen betrok.

Vijf werd veertien
Het is dan ook de enige reden waarom het gezin verhuist. Aanvankelijk dacht Suzan zo’n vijf jaar in de woning te blijven en dan wel weer te zien. “Dat zijn er uiteindelijk veertien geworden. Ik vind heel veel leuk aan dit huis en heb er met veel plezier gewoond”.

Verliefd
Suzan kocht het appartement op de tweede etage als 26-jarige zonder koopervaring. Afkomstig uit Den Hoorn, merkte ze dat een huis daar niet te betalen was in die tijd. Ze was echter op slag verliefd geworden op de woning aan de Persijnlaan en met de hulp van een adviseur werd deze van haar. “Ik zag die toog in de woonkamer en zag mezelf er al helemaal zitten. Bovendien was het dichtbij mijn ouders en broertjes”.

Pluspunten
Suzan haalde haar woongenot uit de lichtinval in de woning, de moderne open keuken, de grote ouder slaapkamer van waaruit je het balkon op het zuidwesten op kan, en de grote berging van 9m2 in de kelder van het gebouw. “De keuken is in 2019 vernieuwd, evenals de cv installatie. Ook de meterkast is vernieuwd. We koken op inductie en omdat er een groep bij moest, hebben we die meteen volledig aangepakt”.
De woning heeft overal HR+ beglazing en kunststof kozijnen en er ligt een laminaatvloer aan één stuk.

Rustig met alles dichtbij
Ook buiten de vier muren is het goed toeven aan de Persijnlaan. Suzan: “Het is rustig wonen in de straat, waar alleen bestemmingsverkeer komt. Je hebt er een vrij uitzicht op groen, want op het terrein van DSM mag niet meer worden gebouwd. Met een paar minuten fietsen zit je in de binnenstad. De Plus, drogist, bakker, kinderdagverblijf en fysio zitten om de hoek en een school dichtbij. Als je verder weg wilt zit je zo op de A4 en bij het OV. Het is een ideale combi van rustig wonen met alle faciliteiten dichtbij”.
Een pré is verder, dat er nog gratis kan worden geparkeerd in de straat.

Goede buren
Met de buurt is er een goed contact aldus Suzan. “Het is niet alleen pakketjes aannemen voor elkaar, maar we hebben bijvoorbeeld ook een app groep met de bewoners van de acht woningen in ons portiek. We lopen niet de deur plat bij elkaar, maar het contact is hartstikke goed”.

Goede VVE
Ook is ze tevreden over de actieve VVE van het complex. “Door de jaren heen zijn gefaseerd overal kunststof kozijnen aangebracht. Er wordt elke week schoongemaakt, er is een tuinman en een keer per maand komt de glazenwasser. Dat is allemaal goed geregeld”.

Persijnlaan 62, Delft
Vraagprijs is: 275.000 k.k.
Woonoppervlak is: 64m2
Van Leerdam Makelaardij
Fluitekruid 64
2635 KT Den Hoorn
015-2573898
www.vanleerdammakelaardij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding