Welke bekende zanger werd hier geïnterviewd door Charles van Harling?
Welke bekende zanger werd hier geïnterviewd door Charles van Harling?

Win kaarten voor Trijntje Oosterhuis!

Algemeen

LEIDEN - Op zaterdag 6 mei brengen Trijntje Oosterhuis en Xander Vrienten een eerbetoon aan zanger, bassist, componist, gitarist en Doe Maar-legende Henny Vrienten. Dit doen ze onder meer met een album en een concerttour, waar ze samen bewerkingen van Henny’s laatste soloalbums spelen. 

In september 2021 werd Henny Vrienten ziek en uiteindelijk overleed de muzikant op 25 april 2022 op 73-jarige leeftijd. Het concert Trijntje Oosterhuis zingt Vrienten met Vrienten vindt plaats in Gebr. de Nobel in Leiden en zal een eerbetoon zijn aan deze Doe Maar-legende. De twee leerden elkaar al aan het begin van Trijntjes carriere kennen. Dit kwam onder andere omdat Henny voor Trijntje de tekst van Vlieg met me mee schreef en Trijntje zong op de zeventigste verjaardag van Henny het nummer Het gaat niet over. Henny beschouwde zijn laatste drie soloalbums als zijn meest persoonlijke albums. Dit is de reden dat Trijntje en Henny’s zoon Xander besloten hebben om alleen nummers te kiezen uit deze drie albums.  

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee kaarten weggeven voor dit geweldige concert in poppodium Gebr. de Nobel in Leiden! Wat moet je doen om kans te maken? Mail het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Vraag: Welke bekende zanger werd hier geïnterviewd door Charles van Harling?

Gebr. de Nobel is hét poppodium van Leiden en omstreken. Ze geven een podium aan alles wat relevant is in de hedendaagse popcultuur. Het is een plek waar ruimte is voor iedereen, een plek waar muzikanten, kunstenaars en hun publiek samenkomen en waar mensen opgaan in de muziek. Voor meer informatie of voor tickets kun je terecht op www.gebrdenobel.nl.