MOOI Delft staat voor deskundigheid en gastvrijheid.
(Foto: Marieke Zelisse)
MOOI Delft staat voor deskundigheid en gastvrijheid. (Foto: Marieke Zelisse)

MOOI, jouw persoonlijke feel-good winkel

Algemeen

DELFT - MOOI parfumerie is de winkel die je een goed gevoel geeft. MOOI begon in 2007 met een innovatief concept en 5 vestigingen. Inmiddels heeft MOOI maar liefst 41 vestigingen, verspreid door heel Nederland. Een daarvan vind je in onze eigen Hoven Passage in Delft.

Kom eens langs en ervaar het gevoel van thuiskomen. Laat je onderdompelen in de luxe wereld van beauty, met een grote collectie originele parfums, make-up en (zon)verzorgingsproducten van hoogstaande merken als Chanel, Dior, Clarins, Clinique, Estée Lauder, Givenchy, Karl Lagerfeld, Kenzo, Lancôme, Marc Jacobs, Rituals en Yves Saint Laurent. MOOI is een officieel verkooppunt van ieder merk dat je in de winkel kunt vinden, en daarmee dus een erkende verkoper.

Deskundig en gastvrij
MOOI staat voor deskundigheid en gastvrijheid: bij MOOI word je altijd goed geholpen. De enthousiaste beautyadviseurs van MOOI delen met liefde hun kennis van cosmetica met je en geven je altijd persoonlijk en eerlijk advies. MOOI onderscheidt zich door positieve energie, daadkracht en een aanstekelijke passie.

Beautysalon
Ben je toe aan een momentje voor jezelf? MOOI vindt dat geen luxe, maar een noodzaak van het heden. In MOOI Delft vind je een Clarins én een Sensai Beautysalon, waar je jezelf kunt trakteren op een gezichts- of lichaamsbehandeling. Laat jezelf ontspannen en wandel na afloop als herboren de winkel uit. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je MOOI bereiken op 015 2575944, of een kijkje nemen op de website:
www.mooi.nl.
Graag tot snel bij MOOI!