Afbeelding
Foto: Jack Kok

The Sunday Move, part 2

Algemeen

Na een geslaagde 1ste editie van The Sunday Move, heeft niemand minder dan blueszanger en winnaar van The Voice Senior Phil Bee toegezegd om te komen optreden in ons gezellige Grandcafe De Sjees. Dit doet hij op 7 mei a.s. samen met gitarist Guy Smeets (Best Dutch Blues Musician 2019), en daar zijn we best trots op!

Met diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste album, beste band werd hij door de kenners eerder al beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa. 

Zijn doorbraak bij het grote publiek beleefde hij vorig jaar met het winnen van The Voice Senior. Nu brengt hij zijn 20e album uit: “Als ik heel eerlijk moet zijn, het is meteen ook mijn beste.”, aldus Philippe Bastiaans 63 uit Margraten, Limburg. 

Ondanks meer dan 33 jaar op internationale podia, van Memphis tot Warschau, met zijn blues- en soul gerelateerde bands, heeft het mainstream publiek pas echt kennis gemaakt met Phil Bee na het winnen van The Voice Senior.

The Sunday move part 2 met Phil Bee en gitarist Guy Smeets is op zondagmiddag 7 mei a.s. Aanvang 15.00 uur, optreden 15.30 uur. See you there