Afbeelding
Foto: Teis Albers

Vanishing Point: een intieme zoektocht naar vergankelijkheid

Algemeen

Het verleden groeit, de toekomst krimpt. In hoeverre ben je nog degene die je ooit was? Er komt een moment dat je steeds meer in marges terechtkomt en het pulserend leven zich elders lijkt te bevinden. De kwetsbaarheid van je lichaam wordt tastbaar en alles vertraagt.

Vanishing Point is een intieme zoektocht naar vergankelijkheid, die zich afspeelt in een gefragmenteerde, architectonisch vormgegeven ruimte. Een poƫtische beeldenreeks met een grote fysieke impact, over het verlangen om de tijd stop te zetten. Dans, acrobatiek en livemuziek worden, onder leiding van prijswinnend choreograaf Pia Meuthen, vervlochten tot meeslepende voorstelling. De cast van dansers en acrobaten, die in leeftijd variƫren van begin dertig tot eind zestig, ontrafelen wat het betekent om ouder te worden. De soundtrack is een nieuwe compositie van componisten Strijbos & Van Rijswijk en Davide Bellotta. Een modulaire analoge synthesizer wordt live bespeeld door Davide Bellotta en Budy Mokoginta.

Op woensdag 3 mei is Vanishing Point te zien in Theater de Veste. Kijk voor meer informatie en tickets op www.theaterdeveste.nl.