Kom kennismaken met Hudito
Kom kennismaken met Hudito Foto:

Hockey and Fun op Hudito

sport

DELFT - Sporten is gezond en goed voor de fysieke en sociale ontwikkeling van kinderen. Hudito vindt het belangrijk om een gezond en veilig klimaat te creƫren op onze club waar iedereen zich thuis voelt en lekker kan sporten. Wat is er nu leuker dan samen met je vrienden en vriendinnen op het veld te staan. Want: hockey doe je niet alleen, maar samen met je team. Binnen de jeugd worden de teams ingedeeld op leeftijd, die met elkaar trainen en in het weekend een wedstrijdje spelen.

Op woensdag 10 mei organiseren we de Hockey & Fun middag op Hudito. Van 15.30 uur tot 16.30 uur kunnen kinderen van 5 tot en met 12 jaar gratis en vrijblijvend kennismaken met hockey en de club Hudito, een stick kunnen zij die middag natuurlijk van Hudito lenen. De kinderen worden opgewacht door enthousiaste trainers, die hen op het veld een korte uitleg geven over hockey. Daarna gaan de kinderen echt aan de slag met leuke activiteiten om te ervaren wat hockey is. Na de training is er nog tijd om even wat te drinken en te spelen.

Wil je een keer uitproberen of hockey ook iets voor jou is? Geef je snel op via www.hudito.nl of mail JHC@hudito.nl voor meer informatie.