De winnaar van de actie
De winnaar van de actie Foto:

Opstapdagen Paul Willemsen

DEN HOORN - "De opstapdagen bij Paul Willemsen Rijwielspecialist waren afgelopen paasweekend een groot succes! We hebben de e-bikes mogen introduceren bij meerdere mensen en ook klanten blij kunnen maken met een nieuwe fiets.

Wij willen met deze opstapdagen mensen de mogelijkheid bieden om verschillende modellen te testen en kennis te maken met verschillende soorten e-bikes. In onze winkel hebben wij een groot assortiment fietsen van diverse merken. Bij ons staat goede en persoonlijke service centraal waar deze opstapdagen een perfecte aansluiting op waren.

Chocolade
Iedereen die een nieuwe fiets heeft aangeschaft ging naar huis met een giga paasei van maar liefst 1 kilo chocolade, een fiets kopen op deze zonnige dag was dus een feestje.

Winactie
Er waren niet alleen hoge kortingen maar ook een te gekke winactie. Namelijk de kans om de helft van het aankoopbedrag terug te winnen. De winnaar van deze winactie is deze week bekend gemaakt. Mevrouw A van Nieuwenhoven is de gelukkige winnaar en heeft de helft van haar aankoopbedrag teruggewonnen.

Prijs
Wij hebben de prijs deze week persoonlijk mogen overhandigen. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets of wilt u een test rit komen maken op een van onze modellen. Kom dan zeker langs in onze winkel. Wij helpen u graag verder."

Paul Willemsen Rijwielspecialist
Woudseweg 62635 CC Den Hoorn
info@paulwillemsen.nl
015 2614976

www.biketotaal.nl/fietsenwinkel/bike-totaal-paul-willemsen