De bestuursleden Jan Spijk, Ton Berkien, René van der Pot en Arie van Eik ontvingen uit handen van sportwethouder Karin Schrederhof de zilveren sportspeld. (foto: Roel van Dorsten)
De bestuursleden Jan Spijk, Ton Berkien, René van der Pot en Arie van Eik ontvingen uit handen van sportwethouder Karin Schrederhof de zilveren sportspeld. (foto: Roel van Dorsten) Foto:

Bestuursleden jubilerend Volcano ontvangen Delftse Sportspeld

DELFT – Volleybalvereniging Volcano bestaat dit jaar 30 jaar en dat werd afgelopen zaterdag gevierd met een potje bowlen en een feestelijk diner. Maar voordat de eerste hap genomen werd kregen 4 bestuursleden uit handen van sportwethouder Karin Schrederhof de zilveren Delftse sportspeld opgespeld.

Bijzondere rol
Volcano is een recreatieve volleybalvereniging voor senioren ouder dan 18 jaar, de vereniging telt een flink aantal leden op gevorderde leeftijd (60+ en zelfs 70+), die nog elke maandavond fanatiek trainen, maar ook plezier hebben in het spel. Volcano vervult daarmee een zeer bijzondere rol in de Delftse sportwereld. 

Recreantencompetitie
De teams van Volcano nemen deel aan de regionale recreantencompetitie van de NeVoBo, daarnaast organiseert Volcano twee keer per jaar een toernooi voor bedrijven en verenigingen.

Delftse sportspeld
De bestuursleden René van der Pot, Ton Berkien, Jan Spijk en Arie van Eik zijn al lid sinds de oprichting van Volcano in 1993 en hebben zich sindsdien als bestuurslid verdienstelijk gemaakt voor de vereniging. Zij leiden de vereniging efficiënt en zakelijk, maar ook met humor en waardering voor de leden. Reden genoeg om het feestje afgelopen zaterdag nog feestelijker te maken met voor ieder een zilveren Delftse sportspeld.
(RvD)