Klachten die direct het gevolg zijn van de etalagebenen worden aangepakt door middel van beweegtherapie en leefstijlbegeleiding.
Klachten die direct het gevolg zijn van de etalagebenen worden aangepakt door middel van beweegtherapie en leefstijlbegeleiding. Foto: PR

Fysiotherapie Voorhof: “Ook dit voorjaar staan wij klaar voor U”

Delft – “Wij zijn laagdrempelig, gastvrij en goed bereikbaar.” Fysiotherapie Voorhof aan de Aart van der Leeuwlaan 10 is een moderne en professionele praktijk waar u niet alleen terecht kunt voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor diverse specialistische behandelingen. 

Katja Baak, Pamela in 't Veld, Wendy Lamet en Petra Weijer vormen samen het team van Fysiotherapie Voorhof. Met elkaar bieden zij een breed scala aan behandelingen. Naast reguliere fysiotherapie hebben zij ook verschillende specialisaties in huis, zoals oedeemtherapie, dryneedling, medical tape, ondersteuning bij sport en sportblessures, oefeningen voor bekkenbodemproblemen (voor vrouwen én mannen), aanmeten van therapeutisch elastische kousen en sportkousen. U kunt ook terecht voor Covid-revalidatie. Tevens biedt Fysiotherapie Voorhof behandelingen voor mensen met de Ziekte van Parkinson. Zo is er twee keer per week een speciale oefengroep voor patiënten met deze ziekte. Pamela heeft zich gespecialiseerd in de ruiterfysiotherapie. Loop jij als ruiter tegen klachten aan dan kan zij o.a. met behulp van de flexchair u begeleiden. Daarnaast geeft zij verschillende Franklin method Equestrian workshops in de praktijk.
Klachten die direct het gevolg zijn van de etalagebenen (Claudicatio intermittens) worden aangepakt door middel van beweegtherapie en leefstijlbegeleiding. Wij zijn aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. De gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding duurt 12 maanden. In de eerste periode van de beweegtherapie traint u vaak samen met 1 van ons en verder in de therapie traint u steeds vaker zelfstandig thuis. Hoe vaak u precies traint, spreken we samen af.
Ontspannen sfeer
"We hebben aandacht voor jouw verhaal en wensen en nemen echt de tijd. Zo creëren we een ontspannen sfeer. We bieden service. Zo zijn we op maandag en dinsdag ook 's avonds geopend. Je kunt op maandag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op dinsdag van 8.00uur tot 20.00 uur terecht. Je kunt rechtstreeks naar ons toekomen. Een verwijsbrief van de arts is niet nodig. Groot voordeel: je komt direct bij de specialist terecht en kunt dus meteen aan jouw herstel gaan werken. ”Fysiotherapie Voorhof is gevestigd in het Gezondheidscentrum en dat is handig: Alles onder één dak. Bovendien zijn zo de lijnen kort en kunnen we indien nodig gemakkelijk overleggen en doorverwijzen. Last but not least zitten op een goed bereikbare plaats vlakbij de halte van tram 1. Meer weten? Op www.fysiotherapievoorhof.nl vindt u meer informatie. Bellen met 015-2564038 of even langskomen kan.