DELFT - Door een 1-3 overwinning op UVS klom Wippolder zondag naar de vierde plaats op de ranglijst. Jasper Tettero tekende voor derde Wippolder-goal.

- Jullie staan gewoon vierde...
"Inderdaad. Niet gek he, voor een ploeg die afgelopen seizoen is gepromoveerd. We hebben het ook echt aan onszelf te danken. We hebben een hechte groep met veel kwaliteit." 

- En veerkracht. Eerder dit seizoen verloren jullie zes wedstrijden op rij.
"Dat is ook waar. Het tekent ons als club dat we ons niet uit het veld laten slaan. Daarbij willen we ons blijven ontwikkelen, steeds beter en sterker worden. Dat lukt: kijk maar naar HVV. Vorig seizoen streden we met ze om het kampioenschap; nu staan we zes plekken boven hen." 

- Wat was zaterdag voor wedstrijd?
"We zaten er goed op, hadden overwicht, maar soms was het wat slordig. Gelukkig gingen we met 2-0 de rust in en toen ik na rust de 3-0 maakte, zat de wedstrijd in het slot. Zeker toen erna bij hen nog iemand een rode kaart pakte." 

- Wat is er nog mogelijk?
"Het seizoen duurt nog vijf wedstrijden en we spelen nog tegen alle ploegen boven ons. Waar we nu staan is prachtig, maar we weten wat we kunnen, dus het zelfvertrouwen is groot."