Afbeelding
Foto:

Voorjaarsconcert Ay Amor!

Op 23 april zingt Nieuw Kamerkoor Delft een volledig Spaans doch gevarieerd programma met de prachtige titel: Ay, Amor! (Oh, liefje!).

De titel komt van het romantische lied Romancero Gitano van componist Mario Castelnuovo-Tedesco. Het koor wordt bij dit lied begeleid door de Kroatische gitarist Antonio Peršak, die samen met danseres Kyoko Urakawa ook voor verrassende intermezzo’s zorgt. Het koor zingt verder stukken over Don Quichot, zijn geliefde Dulcinea en zijn trouwe knecht Sancho Panza en stukken van andere Spaanse componisten. Antonio speelt het beroemde Asturias (Leyenda) van Albeniz en Kyoko danst op de rauwe muziek van Manuel Gago. Kortom een boeiend en vrolijk programma, waar je warm van wordt! Het geheel staat onder leiding van dirigent Peter van der Leeuw.

Het concert vindt plaats op zondag 23 april 2023 om 15.30 uur in de theaterzaal van X TU Delft (Building 37), Mekelweg 8, 2628 CD Delft. Er is voldoende parkeergelegenheid. Kaarten kosten 15 euro p.p. inclusief drankje en zijn verkrijgbaar via www.nieuwkamerkoordelft.nl of aan de deur.