Afbeelding
Foto:

Rabarber speelt WEG: over hoop, overleven en de kracht van fantasie

Wat zou jij doen als je niet gewenst zou zijn? Als de wereld om je heen wil dat je weggaat? Zou jij je aanpassen? De hoop opgeven? Het in je eentje uitzoeken? En is er überhaupt nog plek om jezelf te kunnen zijn? Wat zou jouw WEG zijn?

Een weeshuis vol met kinderen, die werken, lachen, vechten, studeren. Maar zonder je ouders is het lastig. Je moet voor jezelf opkomen, je eigen weg zien te vinden, nieuwe vrienden maken. Gelukkig heeft de dokter een rotsvast vertrouwen in de kinderen.
Maar dan breekt de oorlog uit en wordt het weeshuis bezet gebied. Steeds meer vrijheid wordt ontnomen. Ondertussen vindt Mosje zijn weg in het weeshuis en ontmoet hij Reizele. Door haar wordt hij stil en hoort hij muziek. Voor haar neemt hij een risico. Een gevaarlijk risico.

Theaterschool Rabarber speelt ‘WEG': een muzikaal verhaal over hoop, overleven en de kracht van fantasie, geïnspireerd op het boek ‘Mosje en Reizele' van Karlijn Stoffels. De voorstellingen vinden plaats van 2 tot en met 6 mei, in Theater Merlijn in Den Haag.
Voor meer info en reserveren:
www.rabarber.net.