Foto: Marieke Zelisse Photography
Foto: Marieke Zelisse Photography

Win kaarten voor Oranjekoorts Festival

Algemeen

DELFT - Komende woensdag is het zover; dan barst de zevende editie van Oranjekoorts Koningsnacht Festival los op de Delftse Markt. Na de laatste uitverkochte editie is Oranjekoorts terug met een nieuwe opzet en wordt beter dan ooit tevoren. Meer dan 85% van alle kaarten zijn verkocht en Delft op Zondag geeft 5x2 kaarten weg onder haar lezers.

De nieuwe opzet houdt in dat er een nieuwe terrein indeling is gemaakt met o.a. veel meer bars, betere looproutes, een snellere ingang en meer toiletten. Organisator Guy Verbeek heeft daarnaast een feestelijke line-up samen weten te stellen met onder andere John West, de Captain Midnight Band, Mr Belt&Wezol en DJ Bombastic. Mr Polska zal het festival met een knaller afsluiten.

Kaarten winnen?
Wil je kans maken op 2 kaarten en koningsnacht vieren met duizenden vrienden om je heen? Stuur een email naar info@oranjekoortsfestival.nl en laat ons weten waarom en met wie jij graag zou willen komen. Heb je al een ticket? Registreer deze via www.oranjekoortsfestival.nl/registreren en maak kans op een diner bij het Koningshuys en overnachting bij Westcord Hotel Delft.