Welke bekende meidengroep werd door Charles van Harling geïnterviewd?
Welke bekende meidengroep werd door Charles van Harling geïnterviewd?

Win kaarten voor Drievliet in de meivakantie!

Algemeen

DEN HAAG - Een dagje Drievliet is weer genieten van de leukste attracties en natuurlijk voor de snelle bezoekers de Formule X. In het filmtheater ‘CineMagic 5D’ presenteert Drievliet de nieuwe spectaculaire animatiefilm The Good, the Bad and a Horse.

Het is een komisch avontuur in het wilde westen van een dappere jonge sheriff die samen met zijn onwillige paard de slechtste bankrover van het land achtervolgt. De Nederlands gesproken film wordt bekeken door een speciale bril voor de beste 5D-ervaring. De dynamische stoelen, voorzien van speciale effecten, bewegen synchroon met het haarscherp beeld.

De buitenplaats Drievliet met haar landschaptuinen werd in 1938 geopend als theetuin met enkele schommels en wippen. Het ontwikkelde zich in de loop der jaren van speeltuin tot modern familiepark met meer dan 35 grote attracties, speeltuinen en shows voor het hele gezin. In het entreegebouw is een speciale expositie ingericht over de ontwikkeling van Drievliet. Hierbij wordt er oud filmmateriaal vertoont en is er tekst en uitleg met foto’s van toen en nu. Leuk is bijvoorbeeld het eerste entreekaartje ‘toegang tot de speeltuin’ ƒ 0,30!

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op zondag mogen drie keer twee kaarten weggeven voor Familiepark Drievliet. Wat je moet doen om kans te maken? Mail het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Vraag: In 2013 trad een bekende meidengroep op in Drievliet. Welke bekende meidengroep werd door Charles van Harling geïnterviewd?

Familiepark Drievliet is weer dagelijks geopend. Raadpleeg voor de juiste openingsdagen, -tijden en evenementen de kalender op de website: www.drievliet.nl.