Cameo Elegant 3
Cameo Elegant 3

Veelzijdige tandartsenpraktijk De Weidevogel

Algemeen

YPENBURG - Bij tandartsenpraktijk De Weidevogel kunt u met al uw tandheelkundige problemen terecht voor deskundig en persoonlijk advies en een efficiënte, comfortabele behandeling.

Angst voor de tandarts en tandheelkundige behandelingen komt veel voor. Zo’n 800.000 Nederlanders zijn zo bang voor de behandeling dat ze niet meer naar de tandarts durven te gaan. Bij uitstellen van het tandartsbezoek zijn problemen aan tanden, kiezen en het tandvlees helaas onvermijdelijk. De angst wordt veelal veroorzaakt door negatieve ervaringen, een gevoel van onmacht en gebrek aan communicatie. Tandartsenpraktijk De Weidevogel zet zich actief in om patiënten zo veel mogelijk gerust te stellen, door van tevoren zo uitgebreid mogelijk te vertellen over het verloop van de behandeling en bij gevoelige ingrepen een plaatselijke verdoving en eventueel een voorverdoving, door middel van zalf of spray, aan te bieden. Op de website van De Weidevogel vindt u ook tips om angst voor de tandarts te voorkomen en tips om met de angst om te gaan.

Een mooie, stralende lach is erg belangrijk in het dagelijks functioneren. De Weidevogel is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en biedt het plaatsen van porseleinen kronen, facings en witte vullingen aan, evenals advies en de juiste benodigdheden om thuis uw tanden te kunnen bleken.

De medewerkers van De Weidevogel behandelen u met de meest innovatieve hulpmiddelen op tandheelkundig gebied. Zo is de praktijk nu in het bezit van de Cameo Elegant 3: een gloednieuwe intra-orale scanner waarmee sneller en nauwkeuriger digitale indrukken van het gebit kunnen worden opgedaan. Het brede scala aan intelligente functies van de scanner zorgen voor een comfortabele ervaring in de tandartsstoel.

Kijk voor meer informatie op
www.tandartsdeweidevogel.nl.