Afbeelding

De Zoetermeerse behanghal maakt het u gemakkelijk!

Algemeen

ZOETERMEER - In Zoetermeer vind je aan de Schinkelweg de grootste behangwinkel van Nederland. De Zoetermeerse behanghal heeft namelijk meer dan 3000 soorten behang op voorraad van verschillende merken. Daarnaast hebben ze een speciale behangservice, waardoor het u heel gemakkelijk wordt gemaakt.

Bij de Zoetermeerse behanghal staan dagelijks ervaren medewerkers klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte behang. Alle soorten zijn direct leverbaar en kunnen dus gelijk meegenomen worden. Mocht u tussen dit ruime assortiment toch niets vinden, hebben ze ook nog vele behangboeken waar u uit kunt kiezen. Behang uit deze verschillende behangboeken is meestal binnen 2/3 werkdagen in huis. Er zit dus geen lange levertijd op, waardoor u toch snel kunt beginnen met uw behangklus! Heeft u geen zin om zelf te behangen of bent u lichamelijk niet in staat om te behangen? Laat de klus gemakkelijk over aan de Zoetermeerse Behanghal! U kiest eenvoudig het behang wat u mooi vindt en vervolgens gaat de vakkundige behangploeg voor u aan het werk. Naast behangen is het voor u ook mogelijk om uw muren te schilderen, het behang af te stomen of om uw plafond te witten. U kiest de kleuren en de dessins, zij doen de rest! Naast het enorme behang assortiment leveren zij ook prachtige gordijnen en raamdecoratie. In de winkel kunt u de kleuren uitzoeken, waarna er een afspraak gemaakt kan worden voor het inmeten. Voor de raamdecoratie geldt momenteel een actie van 20% korting.

De winkel in Zoetermeer is 7 dagen per week geopend en u kunt gratis parkeren voor de deur. Op Koningsdag kunt u er van 09:00 tot 15:00 uur terecht. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u terecht op www.debehanghal.nl