De Ultimate HMB is verkrijgbaar bij Bike Totaal Wijtman
De Ultimate HMB is verkrijgbaar bij Bike Totaal Wijtman

E-bike opstapdagen bij Bike Totaal Wijtman

Algemeen

DELFT - Al 15 jaar lang organiseert Bike Totaal Wijtman elk jaar de regionale e-bike opstapdagen. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 april wordt u uitgenodigd bij de ijsbaan in Nootdorp, Oudeweg 74, aan de rand van de Dobbeplas, om een e-bike van een van de gerenommeerde merken vrijblijvend uit te proberen en te profiteren van diverse aanbiedingen.

Op de skeelerbaan van de Nootdorpse IJsclub ervaart u het gemak van een e-bike. Bij de IJsclub vindt u tevens stands waar u met al uw vragen terecht kunt bij vertegenwoordigers van de verschillende merken. Tussen de proefritten door kunt u genieten van een kopje koffie of thee en een stuk appeltaart.

Aanbiedingen
Bent u na de proefrit overtuigd en wilt u een e-bike aanschaffen? Voor de snelle beslisser zijn er mooie aanbiedingen. Tijdens de opstapdagen heeft u ook de mogelijkheid om ter plekke de inruilwaarde van uw e-bike te bepalen en uw e-bike in te ruilen voor een ander model.

Fietspaspoort
Bij de aankoop van een e-bike krijgt u altijd een onderhoudspakket cadeau, ter waarde van 234 euro. Dit onderhoudspakket wordt ondergebracht in uw persoonlijke fietspaspoort, een digitale omgeving waarin u van alles kunt regelen: van het afsluiten en inzien van de verzekering van uw fiets tot het bijbestellen van een fietssleutel. Daarnaast bekijkt u hier gemakkelijk uw onderhoudstegoed. Wijtman herinnert u graag regelmatig aan het onderhoud dat u nog tegoed heeft, zodat u het meeste uit uw fietspaspoort kunt halen. Wanneer u een fiets bij Bike Totaal Wijtman achterlaat voor onderhoud, is er altijd een kosteloze leenfiets beschikbaar. Ook bij onderhoud aan uw e-bike, krijgt u een vervangende e-bike mee.

Kijk voor meer informatie op
www.wijtman.nl.