De editie in 2019
De editie in 2019 Foto:

De Avondvierdaagse komt er weer aan!

DELFT - In de week van 22 mei t/m 26 mei 2023 gaan Delftenaren weer van start met de Avondvierdaagse. "We zijn blij dat we dit nieuws mede dankzij onze vrijwilligers kunnen melden", aldus de organisatie. Vanaf 15 april t/m 19 mei 2023 (tot 20.00uur) kan er ingeschreven worden via de website. Daarna nog op het startbureau op 22 en 23 mei. "We hebben vijf wandeldagen, waar van je er vier moet lopen om in het bezit te komen van een mooie medaille."

De start vindt iedere avond plaats op een andere locatie:

- Maandag 22 mei Basisschool Bernadette Mariaschool
- Dinsdag 23 mei Basisschool Het Galjoen
- Woensdag 24 mei Laurentiusschool
- Donderdag 25 mei Sportpark Tanthof SEP
- Vrijdag 26 mei Speeltuinvereniging De Bomenwijk

"De laatste avond wordt een feestje! Dan lopen we met muziek en kunnen halverwege de bloemen in ontvangt genomen worden op de markt. Ons thema dit jaar is:  Na drie jaar er tussen uit te zijn geweest, maken we nu weer één groot kleurrijk wandelfeest. "

Onzekerheid
De Avondvierdaagse in Delft is een wandelevenement dat in 1963 voor het eerst werd georganiseerd, en in 2019 voor het laatst. De organisatoren van de Avondvierdaagse in Delft kampten na corona met een tekort aan vrijwilligers, met als gevolg dat het er op leek dat het evenement ook dit jaar geen doorgang kan vinden. Delft zonder Avondvierdaagse kan eigenlijk niet en dus zocht de organisatie hulp. Met succes!

Voor verdere informatie: www.avondvierdaagsedelft.nl