Kom naar de inspraaksessie
Kom naar de inspraaksessie Foto:

Praat mee over sport in Delft

DELFT - Bent u betrokken bij een sportvereniging, organisatie voor sport, welzijn, zorg of onderwijs? Of bij een bedrijf, de gemeente of een andere geïnteresseerde organisatie? Dan kunt u meepraten over het Delfts Sportakkoord 2.0. De initiatiefnemers van het akkoord organiseren twee inspraaksessies: op woensdagavond 19 april en donderdagmiddag 20 april. Aanmelden kan tot en met zaterdag 16 april.

Alle Delftenaren moeten met plezier kunnen sporten en bewegen. Het draagt bij aan een gezond leven en brengt mensen bij elkaar. Dat is de insteek van de verschillende partijen die betrokken zijn bij het Delfts Sportakkoord. Drie jaar geleden sloten de partijen het eerste akkoord om sport toegankelijker te maken voor alle inwoners. Zo kwamen diverse activiteiten van de grond. Denk aan boksen voor mensen met Parkinson, sportclinics op scholen en diplomazwemmen voor mensen met een beperking.
Nu werken de partijen aan een nieuw Delfts Sportakkoord. Hiermee willen ze nieuwe stappen zetten. Het Delfts Sportakkoord 2.0 richt zich op de volgende thema’s: Inclusie en diversiteit, Sociaal veilige sport, Vitale sportaanbieders, Vaardig in bewegen.

Inspraaksessie 1: Woensdagavond 19 april. Inloop 18.45 uur. Programma 19.00 – 21.00 uur. Locatie: Vitesse Delft - Henk van Riessenlaan 2, Delft. 

Inspraaksessie 2: Donderdagmiddag 20 april. Inloop 14.45 uur. Programma 15.00 – 17.00 uur. Locatie: Stadhuis Delft – Markt 87, Delft. 

Wilt u meedenken over het Sportakkoord 2.0? Dan kunt zich online aanmelden voor een van de twee inspraaksessies. Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel ideeën inbrengen, in contact blijven of een vraag stellen? Stuurt u dan een mail naar r.vanbarneveld@haaglandenbeweegt.nl.