Afbeelding
Foto:

Delftse toneelvereniging de Flits speelt Chinatown

In de keuken van het verlaten en vervallen Chinese restaurant ‘Chinatown’ speelt zich onder de werknemers en gruwelijke tragedie af met noodlottige gevolgen. 

Na jaren geen contact met elkaar te hebben gehad komt het voormalige personeel van het restaurant weer bij elkaar, maar niet met enthousiasme. Elk van hen draagt een geheim met zich mee. Spoken uit het verleden komen tot leven en er zit niets anders op dan de confrontatie aan te gaan.

Delftse toneelvereniging de Flits speelt op diverse data tussen 15 april en 27 mei dit spannende murder mystery, naar het idee van De Gelukkige Mandarijn van Frank Houtappels, bewerkt en geregisseerd door Margarite Rol. Een stuk over liefde, vriendschap, verraad en huichelarij, waarin we op zoek gaan naar de toedracht van een lang geleden gepleegd misdrijf. Gegarandeerd spannend van begin tot eind!

We zien u graag binnenkort in het leukste, kleinste theatertje van Delft: het Microtheater, Kerkstraat 19. Tickets kosten 12,50 euro. Kijk voor meer info en om te reserveren op www.deflits.nl.