NOOTDORP - RKDEO was zaterdagmiddag met 1-0 te sterk voor Vitesse Delft. Irian Boeschoten zorgde tien minuten voor tijd voor de winnende treffer in het duel dat een week eerder werd gestaakt.

- Dat was een mooie helft...
"Zeker, een week eerder werd de wedstrijd gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. Zaterdag gingen we verder en ik denk dat het veel leuker was om naar te kijken." 

- Waarom?
"De eerste helft hadden we het betere van het spel, maar leidde dat niet echt tot kansen. Zaterdag ging het veel meer op en neer en hadden we allebei kansen. Het duurde wat lang voor we de kansen verzilverden, maar het was natuurlijk wel erg lekker."

- Zeker met het oog op de ranglijst...
"We staan nu derde, maar mochten we zaterdag onverhoopt verliezen van SVC '08, de nummer twee, dan kunnen er ook zomaar ineens drie ploegen over ons heen. Zo dicht staat het op elkaar." 

- Genoeg om voor te spelen dus...
"Zeker weten. Als we zaterdag winnen, blijft het gat met koploper FC Skillz waarschijnlijk vier punten, terwijl we nog bij ze op bezoek gaan. Aan de andere kant kan een uitglijder grote gevolgen hebben, maar ook dan blijft de nacompetitie in zicht."