Hardloopvereniging De Hardloper organiseert de Duifpolder trainingsloop.
Hardloopvereniging De Hardloper organiseert de Duifpolder trainingsloop. Foto:

52e Duifpolder trainingsloop De Hardloper

SCHIPLUIDEN - Op zaterdag 22 april wordt in de Duifpolder bij Schipluiden de 52e Duifpolder trainingsronde gelopen. Elk voor- en najaar organiseert hardloopvereniging De Hardloper uit Schipluiden een trainingsloop door de Duifpolder tussen Schipluiden en Maasland. Er zijn verschillende afstanden te lopen: 3,8 km, 7 km en 11,7 km.

Inschrijving
Inschrijven kan in de kantine van IJsclub Vlietland, achter de kinderboerderij aan de Holierhoek te Schipluiden, van 12.30 uur tot 13.45 uur. Het inschrijfgeld bedraagt voor elke afstand 2 euro. Er zijn geen prijzen te winnen. Kleedgelegenheid is beperkt. Toiletten zijn beschikbaar, maar douches helaas niet.


Loop
De loop start om 14.00 uur aan het Windrecht, nabij de Trambrug in Schipluiden. Er zal ter plekke een auto aanwezig zijn voor het bewaren van kleding en tassen. Op de langere afstanden is onderweg ook een thee- en waterpost aanwezig. Na de finish ontvangt iedere deelnemer buiten een gratis (sport)drankje. Ook is de bar van IJsclub Vlietland open, waar gezellig nagepraat kan worden.

De Hardloper hoopt op een groot aantal aanmeldingen van enthousiaste lopers die graag willen genieten van het sporten in het open polderlandschap van Midden-Delfland. Kijk voor meer info op
www.dehardloper.nl.